Information  778


Information & förklaringar

Här finner du information som kan vara viktig att ta del av.Vanliga frågor
I menyn finns numera en länk till vanliga frågor. Där finns vanligt förekommande frågor som vi tar emot och har samlat på ett ställe. Där är det ju alltid värt att ta en titt, har du själv en fråga finns det god chans att den redan är besvarad.


Montering av SovComfort
Inom Stockholm rekommenderar vi alltid att SovComfort utför monteringen, dels för att våran montör har över 15-års erfarenhet av att montera våra sängskåp samt att du även vet att jobbet blivit utfört korrekt till 100%. I Stockholm är montören på plats vid 10-11 på förmiddagen för att påbörja arbetet och det tar ca 3-4 effektiva timmar för en standardmöbel. Ju fler påbyggnader desto längre tid för montering. Vi monterar även givetvis utanför Stockholm inom ett geografiskt område som är inom ramarna för ekonomi och tid. Vi utför monteringar i Uppsala, Västerås, Nyköping, Örebro osv. Återkom med ort för montering så återkommer vi med offert.


Betalningsvillkor
Vid köp av sängskåp tar vi 30% handpenning inför produktionsstart. Ordern skall vara slutbetald senast dagen innan montering (om sådan beställts) via bankgiro eller i butiken. Räkna med 2-3 bankdagar via bankgirot. Vill man betala på leveransdagen till montören efter att skåpet är uppmonterat går även det bra, betalning kan då ske med kontanter eller postväxel. För skåp som vi skickar ut i Sverige skall full betalning för ordern vara gjord innan produkten lämnar våra lager.


Garanti
Vi lämnar fem (5) års garanti från leveransdag på våra skåp. Denna omfattar materialbeständighet i skåpstommen samt dess mekaniska fällbeslag förutsatt att skåpet monterats korrekt. Vi lämnar även 3mån monteringsgaranti där montering skötts av oss, om det exempelvis skulle uppstå någon form av missljud (till följd av monteringen) eller att något helt enkelt missades åtgärdas detta utan kostnad inom 3 mån mot uppvisande av kvitto. Detta gäller även vid flyttar av begagnade skåp. Garantin förbrukas vid platsbyte där SovComfort ej anlitats för omplaceringen. Garantin för läslampor och halogenbelysning är ett (1) år. Detta gäller själva armaturen, glödlampor och lysrör ingår ej i garantin då dessa anses som förbrukningsvara. Stjärnbädden lämnar 15 års garanti mot ram- och fjäderbrott på sina resårbottnar samt fem (5) års garanti på motorerna om sängen har en sådan.